Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Anita Sarawak Macam Pilih Kawan Je Mengadili Sehati Berdansa...



Aku hairan ddengan pengadilan oleh Anita Sarawak terhadap pasangan sehati berdansa….ye la..sesuka je bagi markah kepada peserta Sehati Berdansa…Sazzy falak & Nazril Idrus dapat 100% ..wow…perfect….boleh ke dapat markah perfect? Sedangkan juri lain yang pakar dalam bidang tarian pun bagi 98%...ye la…mestilah ada error skit…kalo dah 100% …sudah macam penari professional pula…tapi ok la…Sazzy Falak & Nazril Idrus adalah penari yang paling bagus untuk minggu kedua ini..setelah Isma & Zul menjadi pasangan fav utk minggu pertama…syabas untuk Sazzy Falak & Nazril Idrus….

Yang aku hairan kenapa Mirnawan Nawawi & isterinya dapat markah skit erk dari Anita Sarawak? Sedangkan aku lihat persembahan diorg best…boleh pula dapat dalam lingkungan 70%...sedangkan juri yg pakar dalam tarian ni bagi markah 80% lebih kepada mereka…apa yang aku boleh simpulkan ialah Kak Nita ni…macam bagi markah banyak untuk kawan2nya seperti Enot & Didie Alias…aku tak tahu le..diorg ni kawan rapat ke tidak…tapi Enot…xbest langsung…boleh dapat markah byk dari Kak Nita…Alahai…tak susah mana pun tarian yang dilakukan Enot n suaminya…pelik2…

Apa2 pun persembahan penutup daripada Mila ..Akim…& Aril..serta lain2..sempena drama muzikal Kau & Aku sangat hebattt…marvelous...dah macam tarian High School Musical pula…heheh,,,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Anonymous said...

I think, that you are mistaken. Write to me in PM, we will communicate.

Fauzi Gonzalez said...

its ok...lagipun rancangan ni dah berakhir...maybe aku yang terkejut dengan markah 100% ye la..1st time tgk ada yg bagi markah macam tu...tetapi selepas episod ni ada je juri yg bagi 100%...so..dah xpelik lagi....

aku nak msg in PM ..but dont know how hehe...

Anonymous said...

500 Mg Cipro
Buy CIPRO without prescription - save your time! Region: Indetermine Membre depuis le: 25-09-2009. Derniere visite le: 25-09-2009 ...
Cipro Dose
Cipro Side Effect
Cipro Side Effects
1 Oct 2010 ... Order Cipro (Ciprofloxacin) online now, September was an exciting and very productive month for our portfolio companies. ...
Tony Cipro Performing as Bobby Hatfield
Side Effects Cipro
Cipro Za
- 2004 - Cited by 45 - Related articlesCiprofloxacin greatly increases concentrations and hypotensive effect of tizanidine by inhibiting its cytochrome P450 1A2-mediated presystemic metabolism. ..- Similar
18 Oct 2001 ... Activist Jamie Love accuses the Bush administration of putting corporate profits above public safety.
11 Jan 2011 ... I find that CIPROFLOXACIN wanted the F. Unless you're trying to show everyone that you can get them via anonymous ftp at rtfm. ...
Cipro Antibiotic Side Effects
The following medications contain Ciprofloxacin (Otic): ... Not if your child has an allergy to ciprofloxacin or any other part of this medicine. ... - Cached

http://www.freewebs.com/nyoporvewilmu/apps/blog/show/6732304-500-mg-cipro