Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Demi Kawan...Drama Kau & Aku ...Di"postpone"kan


Semalam aku pergi Khaleel Usm…pergi tgk bola sepak bersama Yusri…Jusoh…Fendi…Jinan Over Giler…Ramli & Zul….mula2 tgk Arsenal vs Spurs…best giler player aku Van Persie & Fabregas skor…aku kecoh happy…tapi awas..aku bukan sokong Arsenal k…aku sokong player Fantasy aku je….then kami tgk Liverpool vs Fulham….hampeh Liverpool….kalah dgn Fulham…aku pergi pakai baju Steven Gerrard…mesti semua fakir aku sokong Liverpool…huhu…

M.u my fav team lawan lewat skit…dalam 1am lebih…kami tunggu juga…tapi Jinan…Jusoh & Zul dah balik le…ye la nak study…kan lusa nak final exam dah…tapi kami as peminat giler bola…nak tgk gak…until 3am…apa2 pun aku sangat happy coz my fav team win…2-0…gracias Berbatov & Rooney…Apa2 pun semalam sedap banget hot dog + mayonis depan khaleel tu…yummyyyy….walau aku duk pening2 giler smlm…sampai p munttah jap kat toilet khaleel…heheh...

Maybe hanya next week ja..kami dapat bersama tgk bola lagi di khaleel…ye la..then semua dah nak balik kg…next sem dah xsama tempat LM…mesti masing2 bawa haluan sendiri…kalau dapat jumpa pun…mesti dah x sekerap ini….huhu sedihnya….apa2pun…demi kawan aku sanggup g Khaleel dari umah semata2 nak tonton bola bersama..dan korbankan crite fav aku Kau & Aku lakonan Mila & Akim…tapi xpe…ada ulangan jap je lagi hhehehehe…..astro kan berjuta kali ada ulangan…jap g aku tgk le…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: