Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Penantian Daripada Adam Lambert Berakhir...


Akhirnya penantian aku terhadap album sulung Adam Lambert..peserta favourite aku dalam American Idol pada musim paling terbaru…terlupa pula musim brape tu…ala..yg Kris Allen menang mengejut tu…huhu…xpe..aku suka dua2…tapi kalo mengikut kelayakan…Adam la yang paling layak juara…tak pe…xde rezeki…mungkin status gay nya kot yang membuatkan dia jatuh ranking…entah!!!

Apa2 pun aku x sabar nak beli album sulung nya ini yang bertajuk For Your Entertainment….cover album boleh tahan gak…apa2 pun yang aku tau dari laman web rasminya…album ini akan dipasarkan pada 23 November 2009…so..kalo ada sesiapa yg minat si Adam ni…dapatkan di pasaran k….aku? confirm la beli punya!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: