Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Wayang vs Fizk vs Bola Sepak !!!!!

Tension..tension..tension….paper fizik tadi susah gilerrrrr….benci aku…kak zah n azuin pun kata mcm tu…huhu…tapi kak zah mesti terer gak..huhu…

Semasa dalam perjalanan pulang berjalan kaki dgn Kak Zah & aZuin…ada seseorg bunyikan hon kereta kat kami..rupa2nya ..rumate Yusri…Anif Ikhsan Razuki…aku pun pergi la kat dia…kami pergi Queensbay Mall…pada mulanya mahu tonton wayang…last2 tak jadi coz…waktu tayangan semua dah berlalu…yang ada pukul 2.00ptg lebih…Anif nak balik …ada exam…huhu

Tup2…dapat mesej dari Fiqah…ajak tgk wayang citer Pobia 2…alahai Fiqah..lain kali ajak le awal2 skit…semalam ke…huhu…tak dapat nak ikut skali..maaf erk…

Aku n Anif jalan2 dalam food court Qb…ada seorg laki comel panggil..”Fauzi”…rupa2nya…Kok Hou…hehe..tak pakai cermin mata erk …dah mula pakai Contact Lens..sama macam Fiqah hehehe…

Lepas tu…kami masuk Mcd..coz xmenarik makanan2 dlm fodd court..tambahan pula harganya mahal…huhu…

Pada mulanya nak tgk Pisau Cukur dgn Yusri…tapi xjadi pula..coz aku terlalu ngantuk coz semlm tdo lewat coz tgk bola M.u vs Chelsea…huhu…result yg xmenarik hasil daripada game tu…hampeh!!!....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

bungakembang said...

shuke kutuk aku dalam blog.. haha

Fauzi Gonzalez said...

ye la...sape2 yg ada dlm fikiran aku time aku karang...aku tulis je