Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Seronoknya aku berkongsi tarikh hari lahir dengan Mauricio Ochmann










Aku saja search about pelakon-pelakon telenovela Marina…saja nak tengok perihal diorg …apa yang buat aku happy giler ialah hero asalnya yang hensem giler tu iaitu Mauricio Ochmann berkongsi tarikh hari lahir yang sama dengan aku..sukanya aku…

Dia 16 November 1977 dan aku 16 November 1985..hehe..so lepas ni kalo sape2 nak wish kat aku happy birthday…automatic wish kat dia juga k…hehhe…

Nak sambut birthday sama-sama dengan dia le lepas ni heheh…jangan jeles…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: