Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Lee Dwyze Juara American Idol 9!!!


JUARA AMERICAN IDOL 9


NAIB JUARA AMERICAN IDOL 9


Seperti dijangka..keputusan pasti memihak kepada peserta yang membuat persembahan yang kurang memuaskan...


Sebelum tu aku nak bgtau yang aku sangat2 happy dengan persembahan juara2 American idol yang lalu..bukannya ape..diorg nyanyi lagu favourtite aku..iaitu lagu tema suka Komanwel masa kat Australia atau New Zealand ..hmm..lupa plak..tapi lagu tema Komanwel le..lagu Together We Are One by Delta Goodrem..memang aku suka giler lagu ni..tak sangka diorg nyanyi lagu ni..thanks Kelly Clarkson,Rueben,Fantasia,Carrie Underwood, Taylor, Jordin Sparks,David Cook, & Kris Allen...

David Archuleta & Adam Lambert yang digilai dan telah membuat persembahan memukau di konsert akhir hanya berpuas hati menjadi naib juara sahaja...

Begitu juga dgn keputusan American Idol 9 di mana Crystal yang dilihat sebagai bakal juaranya tewas kepada lee Dwyze...

Aku tak tahu kenapa keputusan selalu memihak kepada peserta yang membuat persembahan ala2 kadar je di konsert akhir..yang buat persembahan gempak akan tewas...

apa2 pun kedua2 peserta ini bukan fav aku dalam musim 9 ini..aku hanya berminat pada bakat unik Siobhan Magnus...Tahniah Lee & Crystal Bowersox



Delta Goodrem

Together We Are One - Delta Goodrem
Here we are
Sharing our lives
We made it through
The good and bad times
And still we stand
With hope in our hearts
No matter what
We will play our part
And now we've come so far
One chance to touch a star
Go higher and higher

Find your guiding inspiration
In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation
It’s no time to be afraid
Put our difference behind us
While we shine like the sun
See what we've all become
Together we are one

Deep inside your heart and soul
You’ve worked so hard
To reach your goal
With every step
With every breath
You gave it all
Till there was nothing left
Seek out the strength to win
No thoughts of giving in
Go higher and higher

Find your guiding inspiration
In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation
It’s no time to be afraid
Put our difference behind us
While we shine like the sun
See what we've all become
Together we are one

Find your guiding inspiration
In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation
It’s no time to be afraid
Put our difference behind us
While we shine like the sun
See what we've all become
Together we are one

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: