Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Viva Viva Espana!!!Bravo!!!








Terus terang aku ni bukan le penyokong fanatik Spain...but aku tumpang gembira le dengan kejuaraan Spain yang menang 1-0 ke atas Holland...

Entah kenapa aku memang tak minat sangat dengan Spain sedangkan pemain-pemain dia aku minat...Alonso..Arbeloa...Silva..Torres..Fabregas..Casilas...dan byk lagi..tapi entah..aku tak pernah sokong Spain untuk menang mana2 event...

Aku paling lawak tengok Torres...dah le masuk lewat lepas tu jatuh n sakit pula...masa ambil piala leh lompat2 pula haha...

Holland oh Holland...memang Spain paling layak menang setelah lihat aksi korang yang kurang memuaskan berbanding Spain...hmmm maybe Spain ada Fabregas kot...dia mmg fav player aku..apabila dia masuk terus menjadi corak Spain...bravo bravo dari aku...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: