Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Hello!! Ini Aku Lah!!!


Aku pelik la dengan kebanyakan orang yang baru nak berkenalan dengan aku...

Diorang asyik duk tanya tak habis2 pasal picture aku yang baju merah ni...Diorang akan tanya artis mana itu? sape dia?...helllo itu AKU le...FAUZI GONZALEZ...

Kenapa? kenapa tak percaya itu aku? hensem sangat ke aku dalam picture tu sampai kata itu artis atau aku telah edit2?...

Tak de masa la aku nak edit2 picture aku....aku just cut ja dari gambar yang original...so now aku letakkan gambar asal picture itu berasal di sini ok...korang leh nampak yang aku just zoom, cut & save...itu ja...xde masa le aku nak letak gambar artis atau edit2 muka aku...

By the way...gracias kepada sesiapa yang menyukai picture itu...


Pic yang original sebelum kena cut

Sekarang aku nak letak pula pic2 yang sewaktu peristiwa di atas...actually masa tu after aku, Hanis, Nazihah & Dalinee Opart baru lepas berpenat lelah bersama St.John Ambulance...kami pun meronggeng le...masa ni Khairul Over belum join kita orang...aku just seorang lelaki tunggal dalam grup Gedik Santai ni..lepas beberapa minggu/bulan baru la Khairul Over menyertai grup ini...terjadilah 5 sekawan Gedik Santai...

Peristiwa dalam picture ini semua di ambil di perkarangan Queensbay Mall...Ya Allah aku sangat rindukan mereka semua....Tolonglah aku supaya dipertemu semula dengan mereka di suatu hari nanti..insyaAllah!!!Amin...Selamat Berpuasa!!!Adios!!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS