Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Bravo Hindustan Girl!!!

Minggu ni...diorg ke Sri Lanka...mak oiii...teruknya negara tu...takut aku nak g..dah le driver taxi cekik darah...paling lawak Jess atau Lani from Filipinan maki driver tuk-tuk diorg dgn kata..."u evil man" hahaha..lagi satu ..lepas diorg bagi duit tambang yg mahal giler tu...dia kata...reput la ko di NERAKA...hahaha...tp dia cakap omputih la....

Tahniah le kat pompuan2 hindustan yg win pusingan ni...aku suka diorg..padan muka Michelle & Claire kena yield dgn diorg coz dulu diorg kenakan pompuan hindustan ni...

kedudukan peserta TARA4 dalam episod ketiga

PERTAMA ( Dapat Makan Angin Di Sri Lanka & Stay Di Hilton Hotel )


Sunaina & Dimple ( India )


KEDUA


Natasha & Hussein ( Indonesia )



KETIGA


Hilda & Ivan( Malaysia )


KEEMPAT


Claire & Michelle ( Singapore )


KELIMA


Ethan & Khairie ( Malaysia )



KEENAM


Richard & Richard ( Filipina )


KETUJUH


Jess & Lani ( Filipina )


KELAPAN


Sahil & Manas ( India )


TERAKHIR ( TIDAK DISINGKIRKAN )


Allan & Wendy ( Hong Kong )


Tension je coz xde penyingkiran...walau aku suka dgn couple Hong Kong ni..tapi biarle diorg kena buang daripada team Malaysia..aku tentulah support Malaysia...biarlah others out...huhu....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Putera Raje Ahmad World said...

setuju dgn kau fauzi....
tu la blsn untuk michele n claire pastu leh plak tanye lagi apa salah diorg....
aku harap due2 team msia dapat masuk final mcm TARA 1 (zab n joe jer)(andrew n syeon)kalau tak silap la....

Fauzi Gonzalez said...

yup...aku pun harap Malaysia top3