Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Hensem Siot Richard & Richard Botak...Juara Juga!!!

Tahniah le kat laki-laki pinoy yang handsome-handsome iaitu Richard & Richard...tak sia-sia mereka mengambil tugasan Fast Forward dgn membotakkan kepala...hehehe...xle serabai sgt bila diorg rambut panjang...hahaha...jadi juga juara dalam episod keempat ini...

Aku rasa bersyukur juga team pompuan fav aku iaitu Dimple & Sunaina tak pergi buat Fast Forward...kalo x..sure diorg xkan botakkan kepala punya...dan sudah tentunya Hilda dari Malaysia...Ivan xde la masalah coz dah memang botak chinnn...haha..

Aku sangat berdebarlah setiap kali tonton TARA ni..coz aku tak nak team Malaysia out..aku geram sangat kat Hilda & Ivan yang sudah sampai ke tempat yang padankan gambar dan topeng bersama-sama team yang lain...tapi tidak ikut serta yang lain ke tempat foto tu...leh pula masuk rumah mana tah...syukur diorg tak tersingkir

Walaupun sedih akan tersingkirnya Alan & Wendy coz diorg aku suka juga...tetapi better daripada Malaysia yang tersingkirkan...heheh...

Buat masa now aku harap Jess & Lani atau Claire & Michelle yang out...coz yang lain aku suka especially sudah tentulah from MALAYSIA!!!

kedudukan peserta TARA4 dalam episod keempat

PERTAMA ( Dapat seorang USD2000.. )


Richard & Richard ( Filipina )


KEDUA


Sunaina & Dimple ( India )


KETIGA


Ethan & Khairie ( Malaysia )


KEEMPAT


Jess & Lani ( Filipina )


KELIMA


Natasha & Hussein ( Indonesia )


KEENAM


Hilda & Ivan( Malaysia )


KETUJUH


Claire & Michelle ( Singapore )


KELAPAN


Sahil & Manas ( India )


TERAKHIR ( DISINGKIRKAN )


Allan & Wendy ( Hong Kong )

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: