Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Ramalan Lagu-Lagu Ke Separuh Akhir Muzik-Muzik 25!!!


Bunkface


Adira


Stacy


Sabhi Saddi


Yuna

Ini adalah lagu-lagu yang mendapat markah paling banyak berdasarkan kedudukan mereka dalam carta MM25 setiap minggu....insyaAllah 100% betul coz lagu-lagu ini mendapat markah berdasarkan kedudukan mereka....Bravo!!!

Top 30 Semi-Final MM25 ( Ramalan/Teka )
1.Noktah Cinta - Hafiz
2.Selamat Malam - Faizal Tahir
3.Sofea Jane - Black
4.Susun Silang Kata - Aizat
5.Inilah Cinta - Akim
6.Adrenalin - Faizal Tahir
7.Hanyut - Faizal Tahir
8.Oh Juwita - Nubhan
9.Berlari - Tomok
10.Kau Harus Ada - Hujan
11.Ku Ada Kamu - Adira
12.Sejujur Hatimu - Adibah Noor
13.Cinta Sempurna - Yuna
14.Drama King - Meet Uncle Hussein & Black
15.Nadiku - Sabhi Saddi
16.Kebahagiaan Dalam Perpisahan - Shahir
17.Extravaganza - Bunkface
18.Pelita - A.P.I
19.Gerak Hati - Azlan & The Typewriter
20.Tika Masanya - Hujan & Mirwana
21.Hujan Bunga Di Kuala Lumpur - Ana Rafali
22.Jahat - Stacy
23.Manifestasi Cinta - Fiq & Mirwana
24.Cinta Kosmik - Fabulous Cat
25.Realiti Dewi - Alyah
26.Bersamamu - Joe Flizzow
27.Cinta - Mohd
28.Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali
29.Menggegar Dunia - Stacy & Adam
30.Mencari Konklusi - Hujan

Ini pula lagu-lagu wildcard...iaitu 6 lagu yang berada di number 31 ke 36 paling banyak markah selama MM25 berlangsung...lagu-lagu dalam kelompok ini akan dipilih ke semi-final sekiranya terdapat sesiapa penyanyi yang tarik diri atau masalah-masalah lain ...atau maybe,,,Pihak MM25 nak sumbatkan semua 36 lagu ke semi-final pun best gak...jadi inilah 6 lagu dalam kemungkinan menggantikan mana2 lagu yang tarik diri...

Mila


Diana Danielle


Tomok


Tilu

6 Wildcard....
1.Ku Bukan Aku - Tilu
2.Arjuna - Tomok
3.Jika Kau Ubah Fikiran - Mila
4.Kelibat Si Penyair - Azlan & The Typewriter
5.Penyembuh Rindu - Mawi & Diana Danielle
6.Bertemu Cintaku - Ezad Lazim

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

AdiE said...

bile ek semi???

~ DanieL AdiE ~

Qarl said...

ermm ntahla lagu2 kurang menyengat.

Fauzi Gonzalez said...

Qarl...yup..lagu zaman sekarang yg masuk MM semuanya kurang best tak seperti zaman 90an dulu...huhu

paling tak best bila byk sgt lagu Faizal Tahir & Hujan masuk...total lagu diorg sebanyak 7...apa salahnya ruang tu bg kat artis2 lain juga...hampeh