Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Chinta Chanduri Pertahankan Fasha Sandha Dalam Top 5 ABPBH 2010!!!






Tahniah kepada Fasha Sandha kerana berjaya kekal dalam Top 5 Anugerah Bintang Popular tahun ini untuk kategori Pelakon TV Wanita Popular...Walau beliau kena boo tahun lepas dalam stadium dan kemungkinan tahun ini juga akan kena boo...siapa tahu?...peduli apa dia kena boo atau tidak...janji beliau telah buktikan yang bakat hebatnya lebih penting dan diterima berbanding cerita kontroversinya...

Bagi Fauzi...watak Chinta Chanduri berjaya memukau semua peminat drama ini...bak kata Fiqah kawan Fauzi...dia tak suka Fasha tetapi suka tengok beliau berlakon dalam Chinta...wah pelik n mendalam maksud dia tu...senang citer...Fasha berbakat dan still boleh diterima walau kontroversi...

Fauzi harap sangat-sangat yang Fasha Sandha yang akan menang dalam kategori Pelakon TV Wanita Popular tahun ini kerana hanya beliau atau Chinta Chanduri yang meletup dan popular yg ada aura berbanding calon-calon yang lain terutamanya pemenang tahun lepas iaitu Tiz Zaqyah...hmmm popular sangat ke Tiz?...Ya..popular just untuk Nur Kasih...drama lain beliau meletup ke?...bagi Fauzi Tiz just layak win hanya untuk Nur Kasih...drama lain? sorry...


Drama Chinta juga membuatkan Ady Putra yang julung-julung kalinya tersenarai dalam top 5...ye la sape yg tak suka dgn watak Rasul Iman...Semoga berjaya Fasha Sandha...

Sememangnya drama Chinta sangat best...bila dengar lagu Khatimah Cinta...pasti terkenang akan kehebatan drama bersiri ini...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

setuju dgn pendapat you. betulkah katanya drama chinta mendpt rating tertinggi utk 2010? setuju sgt psl tiz tu. dia mmg blh berlakon dgn baik dlm nur kasih aje. even all my friends pn ckp cam tu. drama lain esp spa qistina hampeh la. dia pn tk pandai betul menjwb kalau di interview. ramai yg komplen. hope fasha menang gak utk chinta...kalau blh nk ady menang gak...utk chinta gak....fasah dan ady ade chemistry la...dram2 diaorg bersama semua rating tinggi...mcm kehangatan lanatan...akukah tanggang...

Fauzi Gonzalez said...

aku pun harap mereka berdua menang...memang citer Chinta paling hot...