Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Week 6 : Bintang AF Hanya Sokong Hazama...INI TIDAK ADIL!!!

Macam bosan pula konsert malam ini...tambah-tambah dengan sikap kebiasan juri yang seolah memandang PERFECT kepada Fina & Hazama...

Aznil asyik ucap terima kasih buat semua bintang AF yang hadir tanda memberi sokongan...SOKONGAN? SOKONGAN? Sokongan buat semua pelajar AF ke? NO NO NO NO!!!

Fauzi yakin 100% sokongan hanya buat HAZAMA...Ye la...Hazama kan kawan diorang...sama-sama turun padang ke seluruh dunia dalam gegak gempar Astro...sudah jadi artis Astro...sudah banyak pengalaman...sudah pasti mereka sokong Hazama saja dan mahu Hazama jadi juara...

Bayangkan semua bintang AF bersatu mengundi Hazama? Gaji mereka banyak...sure Hazama dengan mudah boleh jadi juara...

Meluat pula bila tengok aksi gedik-gedik bintang AF yang galak menyokong Hazama semasa persembahan Hazama...

Faizal Tahir pula nampak terang-terang menyokong Hazama...ye la...sebelum ini pernah berkongsi pentas bersama Hazama yang bersama Meet Uncle Hussein...hmmm

Bagi Fauzi...Astro sengaja masukkan Hazama kerana mahu mempopularkan HAZAMA...ye la..Hazama dah berpengalaman tetapi tidak popular ja...

Fina menyanyi pada nada rendah...suara & sebutan tak jelas...TETAPI Hattan dan lain-lain tidak sentuh pun...MALAH mengatakan beliau sangat hebat...COMMON...Jangan terlalu bias sehingga semuanya nampak perfect...

Cuba bayangkan jika peserta lain nyanyi nada suara rendah dan sebutan tak jelas...sure juri-juri akan komen akan perkara tersebut...

Cuba beri Fina lagu ala-ala Nera dapat...bolehkah Fina nyanyi sambil berlakon? SURE juri akan puji kata BAGUS BAGUS BAGUS...hmm...entahlah....bosan bila juri terlalu BIAS...Jika suka Fina pun...sentuh lah juga kesilapannya walau kecil supaya Fina tidak besar kepala dan tahu kelemahannya dan boleh diperbaiki...ini tidak...semakin dipuji...Fina akan fikir beliau dah perfect dan tidak akan sedar akan kelemahannya...

KEDUDUKAN PESERTA WEEK 6 DIADILI AKU...

TERBAIK

Lagu : Hey, Soul Sister by Train

KEDUA

Lagu : Kantoi by Zee Avi


Persembahan Nera...

KETIGA

Lagu : Janji by Akim

KEEMPAT

Lagu :
Stand By Me by Ben.E.King

KELIMA

Lagu : Sampai Hati by Spring

KEENAM

Lagu : Ke Udara Lagi by Francesca Peter

PALING TAK BEST


Lagu : Curiga by Ning Baizura

TERKELUAR

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS