Fauzi Gonzalez. Powered by Blogger.
RSS

Jom Semak Ramalan Terkini TOP 30 Muzik-Muzik 29...


Nadia Aqilah

Ini adalah ramalan aku untuk 30 lagu yang bakal dalam separuh akhir muzik-muzik 29 hujung tahun ini nanti....

Ramalan berdasarkan kedudukan mereka dalam carta mingguan Muzik-Muzik berdasarkan cara penilaian yang aku sendiri buat...

Benar atau tidak...? Nama pun ramalan...pasti ada yang benar dan ada yang tidak...sebab selama ini aku buat hampir 95% betul...

Apa-apa pun semua terpulang kepada rezeki artis tersebut... Hal ini kerana Nomad tahun lepas berada dalam carta mingguan selama hanya 3 atau 4 minggu saja dan berada di hujung-hujung kedudukan carta...tetap layak ke separuh akhir...maybe sebab pengaruh drama popular Love You Mr.Arrogant dan telah melayakkan lagu itu ke separuh akhir....

Apa-apa pun senarai ini semua hanya ramalan...Untuk mengetahui senarai yang sebenar kena le tunggu hujung tahun ini....

TOP 30 MM29
1.Aku Juga Manusia - Amir Jahari
2.Akhiri Penantianku - Aliff Sattar
3.Dia Yang Kau Pilih - Shahir
4.Di Pintu Syurga - Dayang Nurfaizah
5.Arjuna Beta - Fynn Jamal
6.Hilang - Najwa Latif
7.Al-Haq - Mawi & AC Mizal.
8.Gadis Jolobu - Waris & Hattan
9.Tidak Pernah Berjumpa - Forteen
10.Cinta Makrifat - Awie & Erra Fazira
11.Romancinta - Mojo
12.Lelaki - Yuna
13.Kau Pergi Jua - Najwa Latif & I Am Neeta
14.Percayalah - Indah Ruhaila
15.Alasan Untuk Bahagia - Asfan
16.Gilalah - Stacy
17.Dunia Dan Syurga - Akim
18.Jodoh Berdua - Hafiz Hamidun
19.Masih Aku Cinta - Shila Amzah
20.Rentak Laguku - Bunkface & Amy Search
21.Rindukanlah - Encik Mimpi
22.Hujung Dunia - Hanie Soraya
23.Sesal Separuh Nyawa - Alyah
24.Cinta Tak Pergi - Yana Samsudin & Tomok
25.Ayuh! Tinggalkan Dia - Encik Mimpi
26.Infiniti Cinta - Zizan & Kaka
27.Rescue - Yuna
28.Mewangi - Akim & The Majistret
29.Patah Sayap - Nadia Aqilah
30.Mimpi - Aishah

Lagu berwarna HIJAU masih berpeluang diperbaiki kedudukan...apa lagi undilah di sini

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

MomTom said...

list ni akan diupdate dari minggu ke minggu ke?

Fauzi Gonzalez said...

setiap minggu inshaAllah......

sampai episod akhir MM29...

Suryo Wirawan said...

share ke sini dong (idfl.me) biar temen2 yang suka lagu malaysia bisa vote, mereka biasanya cuma nonton di tv.

kalo aku suka lagu malaysia kayak mark adam, alif satar, joe flizzow, Ziabella, Ronna, Fadzli Mizi, Azhael, Jaclyn Victor, grey sky morning, bunkface, Stonebay , Classmates, Meet Uncle Hussein....

gimana, banyak kan yang aku tau? :)